De Berries: hockeyhelden & voetbalboeven

Dit is het derde deel van De Berries, mijn hockeyserie voor uitgeverij Volt. Een serie vol hockey, voetbal, vriendschap, familie, spanning en humor. De illustraties zijn van Madeleine van der Raad.

 

Lezen?

De tienjarige Lon Berrie kan haar geluk niet op. Het Nederlands hockeyelftal komt naar haar hockeyclub voor een interland. De perfecte kans om haar hockeyheld Tabe Tabbers te ontmoeten. Lon heeft één grote droom: het shirt van de aanvoerder van Oranje bemachtigen. Maar niet iedereen hoopt dat ze daarin slaagt…

Lons vader, de beroemde voetbalspits Jhon Berrie, heeft een andere droom: kampioen worden van Nederland. Maar door Jhons missers lijkt Bosse Boys naast de titel te grijpen. Dat heeft grote gevolgen. Oók voor Lon, die samen met haar vrienden in een ijskoud en knallend avontuur belandt.

 

Kopen?

De Berries: hockeyhelden & voetbalboeven is te koop (of te bestellen) bij jouw favoriete boekhandel of via Libris. Alle delen zijn los van elkaar te lezen.

De Berries: het onmogelijke plan

Dit is het tweede deel van De Berries, mijn hockeyserie voor uitgeverij Volt. Een serie vol hockey, voetbal, vriendschap, familie, spanning en humor. Ook goedgekeurd door voetbalgekken en andere niet-hockeyers! De illustraties zijn van Madeleine van der Raad.

 

Lezen?

De 10-jarige Lon Berrie is net gewend in haar nieuwe woonplaats en op haar nieuwe hockeyclub. Maar dan krijgt haar vader, de beroemde voetbalprof Jhon Berrie, een eigen tv-serie: De Berries – Real Life! Tv-camera’s volgen de voetbalfamilie overal, tot op de wc aan toe. Daar krijgen de Berries al snel spijt van…

En er is meer slecht nieuws: Lons hockeyclub Shoot Out is in gevaar. Ook haar beste vriend Kai komt daardoor in de problemen. Lukt het Lon en haar teamgenoten om Shoot Out en Kai te redden?

 

Kopen?

De Berries: het onmogelijke plan is te koop (of te bestellen) bij jouw favoriete boekhandel of via Libris. Alle delen zijn los van elkaar te lezen.

De Berries: hockeygek in een voetbalfamilie

Dit is het eerste deel van De Berries, mijn hockeyserie voor uitgeverij Volt. Het boek kreeg een nominatie voor de Hotze de Roosprijs, een prijs voor het beste debuut van het jaar. De grappige en sportieve illustraties in het boek zijn van Madeleine van der Raad.

Lezen?

Hoe overleef je als hockeygek in een voetbalfamilie? De 10-jarige Lon weet daar alles van. Want haar vader is de beroemde voetbalprof Jhon Berrie. En bij de Berries thuis draait het maar om één ding: voetbal. Maar Lon? Die hockeyt liever, bij haar nieuwe club Shoot Out. En daar gebeurt van alles…

Want hoe maak je nieuwe vrienden? Wat doen die vreemde mannen op de club? Hebben die iets te maken met de reeks inbraken? En in welk spannend avontuur belandt Lon tijdens de D-nacht op de hockeyclub?

Kopen?

De Berries: hockeygek in een voetbalfamilie is te koop (of te bestellen) bij jouw favoriete boekhandel of via Libris. Alle delen zijn los van elkaar te lezen.

annemarie-van-der-eem-Ik-wil-een-leeuw-voorkant

Ik wil een leeuw!

In februari 2017 is het prentenboek Ik wil een leeuw! verschenen, mijn debuut bij Lemniscaat. En laat dat nou net de uitgeverij zijn waar ik als kind ongeveer alle boeken van had… De prachtige prenten in het boek zijn gemaakt door Mark Janssen. En laat ik hem nou net de allerbeste illustrator van Nederland vinden… Lucky me!

 

Lezen?

Op een dag werd Sjuul wakker.
Het was stil in huis.
En eigenlijk ook best saai.
Ineens wist hij het: hij wilde een beest.
Een huisdier.
Vandaag nog!
En hij wist ook wat voor beest…
Maar hoe gaat hij dat voor elkaar krijgen?

Kopen?

Je kunt het boek kopen (of bestellen) bij jouw favoriete boekhandel. Ook kun je het boek online in verschillende talen bestellen, waaronder het Engels, Italiaans en Duits.

turbo-boek-cover

TurBo

In mei 2016 verscheen TurBo, het kinderboek dat ik maakte samen met illustrator Michèle van den Berg. We hebben het boek speciaal gemaakt voor de 11-jarige Coco, die een spierziekte heeft. De hele opbrengst van TurBo gaat naar Spieren voor Spieren, de stichting die geld ophaalt voor onderzoek naar spierziekten. Voor kinderen als Coco!

 

Lezen?

Bo is gek op racen in haar elektrische rolstoel. Ineens krijgt ze de kans om écht te racen, met een Formule 1-coureur in een Ferrari. Maar dan moet ze wel een wedstrijd winnen: wie haalt het meeste geld op voor het goede doel? Samen met haar vriendin Kato zet Bo alles op alles. Maar ook hun klasgenoot Miel heeft zijn zinnen gezet op de prijs.

Gaat het Bo en Kato lukken?
En kun je eigenlijk wel racen als je in een rolstoel zit?

 

Kopen?

TurBo is uitverkocht. Het e-book kun je aanvragen via post@annemarievandereem.