Hoi, welkom op mijn site!

Hou jij van lezen? Mooi! Ik van verhalen schrijven. Voor volwassenen, maar vooral ook: voor kinderen!

De Berries deel 3 vanaf 15 juli 2021 in de winkel!

Vanaf 15 juli ligt-ie in de winkel: De Berries: hockeyhelden en voetbalboeven. Deel 3 van mijn hockeyserie voor uitgeverij VoltDe Berries is een stoere serie voor jongens en meiden van 8-12 jaar, met illustraties van Madeleine van der Raad.  Een serie vol hockey, voetbal, vriendschap, familie, spanningen en humor. Voor hockeygekken, voetballiefhebbers en boekenwurmen.

Recensies De Berries deel 1 & 2

De Berries: hockeygek in een voetbalfamilie is een sympathiek, humoristisch en spannend verhaal. (…) De tekeningen tussendoor, die de sfeer goed benadrukken, maken het lekker leesbaar voor kinderen vanaf ca. 9 jaar, die naar volgende delen zullen uitkijken.’ (NBD Biblion)

‘De Berries: het onmogelijke plan is een ontzettend leuk boek voor jongens én meiden die van een sportief, grappig en ook wel een beetje een spannend verhaal houden! Korte hoofdstukken, humor, spanning en veel plaatjes: kortom, een aanrader!’ (Chicklit.nl)

Van Amerika tot Zuid-Korea

In 2017 is mijn prentenboek Ik wil een leeuw! verschenen bij Lemniscaat, met prachtige illustraties van Mark Janssen. Inmiddels ligt de vierde druk in de winkel. Ook is het boek vertaald in het Engels, Duits, Deens, Italiaans, Turks, Russisch, Macedonisch, Fins, Taiwanees en Zuid-Koreaans. Dus van Amerika tot Zuid-Korea roepen kinderen: ik wil een leeuw!

De Berries: Hockeyhelden & voetbalboeven